Enkelt, snabbt och gott
Idag har jag fixat min absolut enklaste och godaste favoriträtt, det är så enkelt att laga att det är löjligt.
Pasta med Pesto alla Calabrese
Koka upp pastan, obs se till att den ej blir överkokt, ska vara "al dente", dvs med lagom tuggmotstånd. Provsmaka alltid när det är kort tid kvar.
Blanda i den färdigköpta såsen
Riv parmesanost över såsen och pastan
Ät och njut!
Min parmesanost var dessvärre slut så den saknas på bilden ovan.
Pasta med Pesto alla Calabrese
Koka upp pastan, obs se till att den ej blir överkokt, ska vara "al dente", dvs med lagom tuggmotstånd. Provsmaka alltid när det är kort tid kvar.
Blanda i den färdigköpta såsen
Riv parmesanost över såsen och pastan
Ät och njut!
Min parmesanost var dessvärre slut så den saknas på bilden ovan.
Kommentarer
Trackback